dijous, 26 de novembre del 2009

El tuning en un altre mon

Com molts ja sabreu, actualment el tuning no és cosa nomès de cotxes, si no que està de manera prou important en el mon de la imformàtica amb el nom de modding. El modding consisteij en realitzar qualsevol modificacio estetica o funcional al pc. Això també inclouria el programari, però normalment s'utilitza la paraula per referir-se a un canvi en la torra o algun dels periferics. Amb el modding es poden obtenir pc realmen impresionants esteticament, però també trobarem casos molt curiosos, com aquet pc capas de servirnos un got de cervesa.


Tot això que segurament molts ja coneijieu venia per avisa que el modding no s'acava aqui (com ja era previsible), i es que a pasat del mon dels computadors al seu germa, el mon de les consoles. Fa uns quants dies navegant per internet, baij trobar una cosa que em va semblar interesant, es tracta de una wii portatil. Fins aqui ha arrivat aquet mon, fins a convertir una consola de taula de ultima generacio en una consola "portatil". Baij buscar més sobre aquesta wii portatil i en vaij trobar les dades tècniques:

  • Pantalla panorámica 16:9 LCD, de 7''.
  • So estéreo
  • Port per a mandos de GameCube.
  • Barra de sensors integrada, de curt abast.
  • Ports per utilitzar el sensor original, i surtida de so i video (per conectarla a la TV)
  • Font d'alimentacio integrada.
  • Dimencions: 21,6 x 19,6 x 5,1 cms


Tot i que la pantalla petita i el poc avast dels sensors dificulten la jugavilitat, es poden arrivar a fer unes vones partides del brawl en cualsevol lloc, no seria interesant? Segu que els creadors van passar uns grans moments fent-la, i es que d'aqui uns anys am el nivell d'infòrmatica adequat m'agradaria realitzar alguna cosa similar, i es que per algu interesant aviem de servi els de sistemes no també? ;)
En aquest video es pot veure com realment funciona aquesta wii:

http://www.youtube.com/watch?v=yijibUHAfo8

Com aquesta wii hi ha molt més casos impresionants, la mateija wii que funciona amb llum solar, altres consoles de taula reformades a consoles portatils... i evidenment moltes wii, Ps3 i Xbox360 amb disenys espectaculars.

I com baij prometre que faria cada entrada una canso, avui toca a un grup que dimarts pasat ba treure el seu 7 cd, siempre fuertes dos, sfdk amb el que per mi es el millo track del disc:

SEVILLA, de SFDK